EEN COLLECTIE VAN SOLID ZONWERING PRODUCTEN

KNIKARMSCHERMEN

Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoemd, zijn er voor bedoeld om naast de zon uit huis te weren ook een flink deel van het er recht onder liggende terras van schaduw te voorzien. Daarnaast kenmerken ze zich door een vrije doorloop onder het scherm, wat ze uitermate geschikt maakt voor de toepassing achter de woning, boven het terras.

SCREENS

Opgerold zie je nauwelijks dat er een screen boven je raam hangt. Zo strak is de screen in zijn uitvoering. Uitgerold zijn ze bijzonder effectief.

Ze helpen tegen schitteringen en voorkomen grote temperatuurstijgingen. Het doek belemmert de inkijk naar binnen, maar jij kunt nog wel gewoon lekker naar buiten kijken.

En genieten van het zonnige weer.

Horren

Een hor is een ideaal middel om insecten buiten de deur te houden ook al heb je de deur wagenwijd open staan. De beestjes kunnen niet naar binnen, maar de heerlijke frisse lucht wel. Zo kun je in de zomer overdag ook heerlijk binnenshuis genieten van het mooie weer. Ook geniet je ongestoord van je slaap wanneer je ‘s avonds alle ramen open laat staan om je huis af te laten koelen. Met een hor laat je de muggen buiten maar haal je de koele lucht naar binnen.


Bezoek ons

 • Vlissingsestraat 1
  4371 RA  Koudekerke
  Nederland


 • +31 (0)6 - 42 48 48 36
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

 • Maandag t/m Vrijdag open van 08:00 - 17:00
  Zaterdag open op afspraak
  Zondag gesloten

Copyright © 2022 SOLID PRODUCTS