De verrassend goede vlonderplank

UPM ProFi Terra 127 is ontworpen met dezelfde superieure vlekbestendigheid en ultra-duurzame kern als alle UPM ProFi terrasvloeren.
De planken hebben een geringer gewicht en standaard kleurentechnologie en bieden een langdurige prestatie voor een betaalbare prijs.

Uitstekende vlekbestendigheid

Ultra-duurzame kern

Volledig vlak te leggen

Goede grip, zowel nat als droog

Drie kleuren

UPM ProFi Terra 127 is ontworpen voor particulier gebruik, heeft een omkeerbaar profiel en is verkrijgbaar in drie kleuren.

 • UPM ProFi Terra Zwart

 • UPM ProFi Terra Bruin

 • UPM ProFi Terra Grijs

  Meer details

  Beschikbare hulpmiddelen

  UPM ProFi Terra 127 is te verkrijgen in een  beperkt aantal kleuren en met een beperkt aantal accessoires.
  Als u wil kiezen uit een breder gamma van accessoires zoals de Rail Step voor professionele trappen, vlonder- en zwembadranden of een afdekstrip
  voor afgeronde terrassen is de UPM ProFi Deck 150 de juiste keuze.

  Afmetingen

  Lengte 3,15 m *
  Breedte 127,5 mm, Hoogte 28 mm
  Materiaalbehoeften per m2 (ca.) 7,5 strekkende meter
  Gewicht 2.4kg/m

  Milieu

  Alle UPM ProFi-producten worden gemaakt met een hoog gehalte (55% – 95%) aan gerecycled materiaal en verminderen zo de afvalstroom naar vuilstortplaatsen en verbrandingsovens.

  UPM ProFi Terra 127 geeft een tweede leven aan papier- en kunststofafval afkomstig van de productie van zelfklevende etiketten. De producten hebben een PEFC™-certificering. Het gehalte aan gerecycled materiaal is ongeveer 85% in UPM ProFi Terra 127.

  Elke vierkante meter UPM ProFi Terra 127 bevat minimaal 10 kg gerecycled materiaal en bindt gedurende de levensduur van de terrasvloer meer dan 18 kg CO2 die anders in de atmosfeer terecht was gekomen. De CO2-voetafdruk van UPM ProFi Terra 127 is slechts de helft van die van betonnen klinkers of keramische tegels.

  Reinigen en Onderhoud

  UPM ProFi Terra is zodanig ontworpen dat het extreem weinig onderhoud nodig heeft: schuren, oliën en lakken zijn niet nodig.
  Zoals bij iedere buitenvloer zijn regelmatig reinigen en het juiste onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat de vloer jarenlang mooi blijft.


  Bezoek ons

  • Vlissingsestraat 1
   4371 RA  Koudekerke
   Nederland


  • +31 (0)6 - 42 48 48 36
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Openingstijden

  • Maandag t/m Vrijdag open van 08:00 - 17:00
   Zaterdag open op afspraak
   Zondag gesloten

  Copyright © 2022 SOLID PRODUCTS